Webshop


Comodex – Vette en acné gevoelige huid. Pakt de oorzaak bij de kern aan. Vermindert ontstekingen en voorkomt de vorming van littekens.

Forever Young – Anti-aging lijn op basis van bio-peptiden, phytosterolen en plantencomplexen met oog voor onmiddellijk effect en resultaat.

Illustrious – Voorkomt en vermindert snel en doeltreffend pigmentvlekken en melasma op basis van bio-peptiden, vitaminen, kruiden, planten en minderalen. Voor wie? Pigmentvlekken, melasma, vlekkerig huidbeeld

Line Repair FIX – Rimpels, dofheid en ouderdomsvlekken worden grotendeels veroorzaakt door de vertraging van de celdeling in de opperhuid. Fix versnelt opnieuw deze celdeling. Deze producten zorgen voor een gladdere huidtextuur, egalere teint en minder diepe rimpels. Voor wie? Fijne lijnen en rimpels, vlekkerig huidbeeld, oudere huidleeftijd dan de gewone leeftijd.

Line Repair Nutrient – Combineert superfoods, pre- en probioticca en fermenten om de huidflora in balans te brengen. Beschermt tegen blauw licht en UV-licht. Werkt preventief en curatief. Voor wie? Onevenwichtig huidmicrobioom, gemengde huid, huid gevoelig voor roodheden, zwellingen onder de ogen.

Line Repair Firm – Deze lijn bouwt een steviger collageennetwerk, verbetert de doorbloeding, moduleert de hormoonfuncties en boost de vochtbinders voor een gezonde, strakke en gelifte huid. Voor wie? Uitholling van het gelaat, volumeverlies, verslapping van de gelaatscontouren.

Line Repair Glow – Stimuleert de natuurlijke zuurstoftoevoer en optimaliseert je biologische celdeling. Bevat fruitenzymen, fruitzuren,.. Haalt de glow in je huid naar boven. Voor wie? Doffe huid, grove poriën, ruwe textuur, lijntjes en rimpels

Line Repair Hydra – Bouwt zelfs in de lederhuid het vochtgehalte op. Herstel van de elasticiteit en dichtheid van de huid. Een vollere huid met meer elasticiteit en minder lijnen en rimpels. Voor wie? Dehydratatie, rimpels, elasticiteitsverlies.

Muse – Anti-aging voor de delicate huid bevat bloemen extracten, rozenfruitzuren en de unieke DNA telomeer beschermende technologie. Voor wie? Gevoelige huid, veroudering, verslapping, rimpels en lijntjes.

Unstress – Producten bij uitstek voor de gestresseerde en zeer gevoelige huid, brengt het microbioom van de huid in optimale gezondheid door de probiotica, herstelt de vochtbalans, verzacht roodheden en ontstekingen. Voor wie? roodheid, ontstekingen, rosacea, eczeem, droge en schrale huid, veroudering, gestresseerde huid.

Andere favorieten

Zonbescherming – breed spectrum zonbescherming -Een innovatief assortiment dat volledige bescherming tegen de zon biedt tegen de verschillende stralen, zichtbaar en onzichtbaar, die de huid aantasten. Specifieke texturen en actieve ingrediënten, aangepast aan elk huidtype.

Winkelwagen
Scroll naar boven