Ondersteuning bij het verkrijgen van jouw summer body

Ik neem elk jaar het voornemen om mijn lichaam iets meer zomer klaar te maken. Daarom volg ik af en toe het 10 dagen challenge programma van suiker- naar vetverbrander. Dit helpt me om in 10 dagen terug in shape te komen. Om even alles terug ‘juist’ te doen of toch alleszins de 80/20 regel toe te passen. Want ik voelde vanaf mijn 40ste dat mijn lichaam veranderde, als ik me tegoed doe aan koekjes, pasta, sushi, chocolaatjes, een feestje hier en een zomer aperitiefje daar… en binnen de kortste keren voel ik me opgeblazen en komen de kilootjes er inderaad wel bij. Dus ja het 10 dagen challenge programma is voor mij de ultieme basis om me goed te voelen, om op gewicht te blijven.

Daarnaast draag ik zorg van mijn lichaam. Ik verzorg mijn lichaam en gelaat met de juiste producten voor mijn huid, doe om de 5 weken een extra behandeling om iets dieper te werken in mijn anti-aging verhaal, en zorg ik dat ik 80% gezond eet.

Af en toe schakel ik de grascontrol supplementen in als extra ondersteuning… en deze supplementen zijn vernieuwd. Ze zijn ontworpen om jou te helpen je lichaamsdoelen van binnenuit te bereiken.

Deze grascontrol voedingssupplementen zijn samengesteld met wetenschappelijk bewezen ingrediënten die samenwerken om gewichtsverlies te ondersteunen, de stofwisseling te stimuleren en de algehele gezondheid en welzijn te bevorderen. Deze supplementen zijn ontworpen als aanvulling op de andere producten in onze Bodyshock-lijn en bieden een complete benadering van  afslanking en versteviging.

What’s NEW?

Grascontrol Detox Powder: Een 20 dagen kuur om vastgehouden, opgestapeld vocht te verwijderen en het lichaam te zuiveren. Dankzij de unieke mangosmaak geniet jij op een verfrissende manier van jouw nieuwe gezonde gewoonte!

Grascontrol Lipactive Solution: Een intensief 14 dagen plan om de stofwisseling te stimuleren en hardnekkig vet te elimineren. In no-time stoom je jouw lichaam klaar voor de zomer dankzij deze Lipactive Solutions met grapefruit smaak.

Je kan deze op een makkelijke manier innemen (doe de inhoud van de lipactive solution en de detox poeder in 1.5 liter water of je kan deze kwaliteitsvoedingssupplementen naar een hoger niveau te tillen, door deze lekkere smoothie recepten .

Gratis bij jouw bestelling*

Opgelet: *Deze actie loopt tot 28/6/2023

Koopt nu 1 kuur grascontrol Detox Powder en 1 kuur Lipactive Solution, dan ontvangt jij een GRATIS exclusieve mesoestetic® drinkfles van 740ml. (deze actie loopt tot 28/6/2023 en zolang de voorraad strekt)

Deze supplementen mogen ook gecombineerd worden met de andere bodyshock producten


Wil jij graag jouw bestelling plaatsen en genieten van deze promotie? (actie geldig vanaf 15/5/23 tem 26/5/2023)

1x grascontrol detox powder + lipactive solution (+ gratis drinkfles) actie geldig van 15/5/2023 tem 26/5/2023 en zolang de voorraad strekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven