Zonbescherming: kies het juiste product

Mesoprotech is een innovatief productassortiment dat de meest geavanceerde en complete zonnebrandtechnologie biedt en bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-straling, infraroodstraling (IR) en zichtbaar licht (HEV). Hun formules combineren veiligheid met effectieve antioxiderende en anti-aging werking, waardoor de productie van collageen wordt bevorderd en huidveroudering wordt vermeden. Dermatologisch geteste formules. Waterresistant .

Het zonnespectrum
De zon is een energiebron die onze planeet bereikt in de vorm van elektromagnetische straling met verschillende golflengten (λ). Mensen die aan de zon worden blootgesteld, nemen het effect van deze straling waar in de vorm van zichtbaar licht (hoogenergetisch zichtbaar licht, HEV) of, in het geval van infraroodstraling (IR), als warmte. UV-stralen kunnen echter niet met het blote oog worden gezien, waardoor blootstelling aan de zon een onzichtbaar risico is.

Zonnestraling en de huid
De verschillende golflengten van de stralen die ons lichaam bereiken, doordringen onze huid op verschillende diepten en produceren gedifferentieerde biologische effecten.
De huid heeft afweersystemen tegen zonnestraling, zoals melanineproductie of het vrijkomen van antioxidanten. Het heeft echter geen natuurlijk vermogen om zichzelf te beschermen tegen alle effecten van incidentele of cumulatieve overmatige blootstelling aan het lichaam.

Mesoprotech formules :

Formules met technologie van de volgende generatie die de hoogste zonbescherming combineren met anti-veroudering en specifieke ingrediënten om van elk een uniek product te maken.

mesoprotech®-complex
Zonneschermcomplex met breed spectrum: bescherming tegen UVB + UVA-straling. Bescherming tegen zichtbaar licht (HEV) en infraroodstraling (IR).
Optimale combinatie van fysische, biologische en / of chemische filters voor maximale effectiviteit en cosmetische voordelen:

Actieve ingrediënten :

collageen pro-47
Plantenextract dat de aanwezigheid van heat shock proteïne 47 (HSP-47) verhoogt. (1)
Beschermt de collageennetwerken van de huid.
Bevordert de synthese van nieuwe type I collageenvezels, waardoor hun aanwezigheid en kwaliteit in de extracellulaire matrix toeneemt.
Voorkomt fotoveroudering en bevordert de elasticiteit en stevigheid.
Hyaluronzuur + silicium
Biedt hydraterende werking op epidermaal niveau en verbetert de elasticiteit en stevigheid van weefsels.
Chia-zaadolie
Rijk aan omega 3 en 6, het zorgt voor elasticiteit en voeding, terwijl het de barrièrefunctie versterkt.
Rozenbottel olie
Verhoogt mechanismen voor herstel van de epidermis.
Azeloglycine
Voorkomt het verschijnen van vlekken door de activering van tirosinase, het enzym dat verantwoordelijk is voor de melanineproductie, te reguleren.
Matterende deeltjes
Verwijder overtollige olie en glans en laat de huid fluweelachtig mat achter.
Vitamine E
Biedt antioxiderende en anti-aging werking.

Bestel hier je e-book: de zon op onze huid.

E-book: de zon op onze huid.

  • Wat betekend een SPF ?
  • Welke factor moet ik gebruiken?
  • Wat moet ik doen met mijn zonneallergie?
  • Ik krijg pigmentvlekken mag ik dan nog in de zon?

In dit e-book : alles wat met zonnen te maken heeft. (40 blz)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven