Wetenschappelijk onderbouwde Vegan Collageen Booster

Eerste wetenschappelijk onderbouwde Vegan Collageen Booster
Vegan collageen bestaat niet. Zo ver was jij natuurlijk al. Maar wist je dat ze bij vitakruid iets ontdekt hebben dat wel heel dicht in de buurt komt van collageen? En dan bedoel ik ons menselijk collageen, dat bovendien qua werking vergelijkbaar is met de dierlijke varianten, zoals je het supplement collageen van origine kent. Ben je benieuwd hoe deze Vegan Collageen Booster anders is dan andere collageen alternatieven? Ik leg het even uit.
100% identiek
Deze Vegan Collageen Booster bevat een aminozuursamenstelling identiek aan die van ons mensen. De structuur van type 1 collageen bestaat uit drie eiwitketens die om elkaar heen gedraaid zijn. De eiwitketens zijn opgebouwd uit aminozuren, waarvan glycine, proline en hydroxyproline de belangrijkste zijn.
De magie van VeCollal® ontrafeld 
Voor deze Vegan Collageen Booster hebben ze gekozen voor het wetenschappelijk onderzochte en pas recent openbaar gemaakte VeCollal®. Binnen deze gepatenteerde formule vinden ze een exacte replica van de aminozuursamenstelling van humaan type 1 collageen. Hierdoor worden de collageenpeptiden beter herkend door het lichaam en beter opgenomen. VeCollal® bevat daarnaast drie natuurlijke ingrediënten waarvan bewezen is dat ze de collageenproductie verhogen: ginseng, vitamine C en asiaticoside.
*Bovenstaand is een vergelijking van de meest prominente aminozuren binnen menselijk collageen.
Onderzoeken met VeCollal®
Klinkt allemaal mooi zal je denken. Ik onderschrijf de scepticus in je en het siert je ook alleen maar kritisch te zijn. Daarom laat ik verder de cijfers het woord doen. De eerste resultaten van VeCollal® kwamen naar voren bij een in vitro experiment uitgevoerd met fibroblasten (bindweefselcellen) van de huid. Dit onderzoek liet al na slechts twee dagen positieve resultaten zien bij het gebruik van VeCollal®. Fibroblasten zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen. Het onderzoek toonde aan dat de collageenproductie na twee dagen meer dan verdubbeld was, namelijk een toename van 135% (zie onderstaande grafiek).
Een in vivo experiment met VeCollal® liet na vier weken positieve resultaten zien. Rimpels waren met 13% verminderd en de collageen dichtheid was met 4.8% toegenomen. Ook een klinisch onderzoek van vier weken toonde de verschillende gunstige effecten van VeCollal® op de huid, namelijk:14.1% afname van rimpels13.9% toename van collageen dichtheid7.4% toename van de huidhydratatie16.3% afname van roodheid van de huid15.8% afname van de ruwheid van de huid
Met vitamine C, D en zink 
Maar met alleen VeCollal® was deze Vegan Collageen Booster nog niet compleet. We kennen immers meer hoogwaardige stoffen die een rol vervullen bij de aanmaak van collageen. Zo is vitamine C nodig om de enzymen te activeren die betrokken zijn bij de vorming van collageen en daarnaast helpt het bij de stabilisatie van collageenvezels in het weefsel. Vitamine C is namelijk een katalysator binnen de vorming van stabiele collageenvezels. Vitamine D is betrokken bij de regulatie van genen die betrokken zijn bij de synthese van collageen. Bovendien is aangetoond dat vitamine D-receptoren aanwezig zijn in osteoblasten, cellen die betrokken zijn bij de botvorming en de synthese van collageen in het botweefsel. Zink is een cofactor van het enzym lysylhydroxylase, dat nodig is voor de omzetting van procollageen in collageen. Bovendien is zink betrokken bij de regulatie van de genexpressie van collageen. Een ontoereikend niveau aan zink kan leiden tot een verminderde collageenproductie.
Duurzaamheid zonder inboeten op kwaliteit
VeCollal® aangevuld met vitamine C, D en zink maken deze Vegan Collageen Booster tot hét milieuvriendelijke alternatief voor de gezondheid. Op dat een diervriendelijke levensstijl niet bestraft wordt met vervroegde ouderdom!

Deze Vegan Collageen Booster is beschikbaar in gebruiksvriendelijke tabletten. Ideaal dus als jij vaak onderweg bent en geen tijd hebt om collageen te mixen in een drankje, bakje yoghurt of soep. Bovendien hoef je zelf niet te doseren en vindt er geen geknoei plaats. De werking van collageen in tabletvorm is hetzelfde als in poedervorm.

samenstelling

USP’s:

 • Voor behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid
 • Voedt de huid van binnenuit

Voordelen:

 • Voor behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid
 • Voedt de huid van binnenuit
 • Verhoogt lichaamseigen collageenproductie met 135%1
 • Voor volumineus haar, een mooie huid en verzorgde nagels
 • Aminozuurprofiel identiek aan humaan collageen type l
 • Vecollal® is de eerste wetenschappelijk bewezen vegan collageen booster
 • 100% plantaardig alternatief met alle voordelen van traditioneel dierlijk-collageen
 • Zink, vitamine D en vitamine C versterken werking VeCollal®
 • Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid*
 • Gebruiksgemak van tabletten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven