Is jouw minerale make-up, minerale make-up?

Bij een goede kwaliteit Minerale make-up worden er alleen natuurlijke ingrediënten en pure  hoogwaardige mineralen gebruikt, waardoor de kans op allergische reacties veel minder is, de poriën niet verstoppen en de huid niet wordt beschadigd. Minerale make-up verschilt met de klassieke make-up doordat zij  anti-comedogeen (veroorzaakt geen mee-eters) is, het de huid niet afsluit en je het absoluut niet voelt zitten.

Klassieke make-up staat er in de regel om bekend dat het vroegtijdige huidveroudering kan bewerkstelligen door het veroorzaken van vrije radicalen, de blokkering van de ademhaling van de huid en de uitdroging van de huid.

Veel minerale make-up merken  gebruiken helaas geen zuivere maar bewerkte mineralen en/of ingrediënten  die niet goed voor je zijn. Om te checken of je minerale make-up hoogwaardige, farmaceutische, op de juiste manier bewerkte mineralen bevat, kun je een eenvoudige watertest doen.

Doe de test
Doe water in een glas en strooi daar je minerale foundation in. Bij een losse foundation met 100% zuivere mineralen blijft het poeder boven op het water drijven en blijft het water daaronder ook volledig helder. Onzuivere of slechte kwaliteit mineralen vermengen zich met het water en niet goed bewerkte mineralen zakken zelfs helemaal naar de bodem. Wanneer de foundation geheel oplost, dan is het geen make-up op minerale basis en gaan de bestanddelen schuimen dan zijn ze met andere stoffen vermengd. Dit betekent niet gelijk dat de producten dan ongezond of niet goed voor je huid zouden zijn, maar valt het dan niet meer onder de categorie ‘minerale make-up’.

Ikzelf ben onlangs overgestapt van merk X (die in het begin minerale make up verkocht… maar die met de tijd ook andere make up (die niet mineraal is) verkocht waardoor het voor de eindconsument heel verwarrend werd is het nu mineraal of niet) , naar merk Bellápierre .

Dit merkt biedt het beste gamma minerale cosmetica dat beschikbaar is en omvat elk mineraal make-upproduct dat u nodig hebt. Van de bestverkopende Mineral Foundation, Mineral Bronzers en Blushes, Mineral Eye Shadow en Mineral Lipsticks tot mixproducten en kwasten van professionele kwaliteit, waardoor de optie om Bellápierre te gebruiken de natuurlijke en voor de hand liggende keuze was.

De ingrediënten van deze minerale cosmetica spreken alle huidtypen en tonen aan, verbeteren uw huid bij elk gebruik en zorgen elke keer weer voor een onberispelijke afwerking. Van de basis van uw huidverzorging tot de laatste zwaai van uw mascara, de Bellápierre minerale cosmetica-lijn verbetert uw natuurlijke schoonheid en creëert een altijd jeugdige uitstraling en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Je krijgt met onderstaande kortingscode een korting van 10% !

Waarom kiezen voor Bellapierre

• Bevat geen bismutoxychloride, talk, oliën, additieven, vulstoff en of andere potentieel schadelijke ingrediënten.
• Bestaat uit pure mineralen, hoofdingrediënten zijn Mica, IJzeroxide, Zinkoxide & Titaandioxide.
• Aanbevolen door dermatologen, want het product is hypoallergeen.
• Niet-comedogeen en olievrij, waardoor de poriën niet zullen verstoppen.
• Heeft anti-infl ammatoire en antioxidante eigenschappen.
• Biedt UVA en UVB bescherming SPF 15-20.
• Zorgt voor een volledige dekking voor alle huidtypes.
• Vermindert de verschijning van fi jne lijntjes en rimpels.

Bellapierre heeft verschillende awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven