Hoe je wimpers verzorgen na wimper extensions

Hoe kun je je wimpers het beste verzorgen na het dragen van wimperextensions? Wij zetten onze tips voor mooi uitziende en gezonde wimpers op een rij.

Als je weleens wimperextensions hebt gehad, weet je dat de extensions de conditie van je eigen wimperhaartjes kunnen beïnvloeden. Afhankelijk van de kwaliteit van jouw natuurlijke wimpers en hoe lang je de wimperextensions hebt gehad, kunnen wimperextensions de conditie en uitstraling van jouw wimpers verminderen. Wij zetten daarom voor je op een rijtje hoe je je wimpers het beste kunt verzorgen na het dragen van wimperextensions.

1. Geef de wimpers rust

Na het dragen van wimperextensions, kunnen de wimpers over het algemeen wel wat rust gebruiken. Ga dus niet in de weer met het plakken van nep wimpers, maar geef je wimpers even rust. Uiteraard kun je wel gewoon mascara dragen. Kies dan bij voorkeur wel voor een verzorgende mascara en gelieve geen waterproof mascara. Deze is namelijk lastiger te verwijderen, en je wilt de wimpers nu een uitgebreide boen sessie besparen. Ook een wimperkruller kun je de eerste periode beter nog even vermijden.

2. Verzorg jouw wimpers

Wist je dat er tegenwoordig producten verkrijgbaar zijn om de wimpers mee te verzorgen? Zo zijn er bijvoorbeeld mascara’s die een hoop verzorgende ingrediënten bevatten die de kwaliteit van jouw wimpers kunnen bevorderen. Ook het gebruik van een wimperserum kan die conditie van jouw wimpers enorm verbeteren. Een wimperserum bevat veel verzorgende ingrediënten die er voor zorgen dat de wimpers weer in top conditie komen, en er daarnaast ook voor zorgen dat de wimpers er voller en langer uit gaan zin. Mooi meegenomen toch?

Tip: Grande Cosmetics biedt verzorgende make-up producten. Zo hebben zij het GrandeLASH-MD wimperserum in hun assortiment, een van de best verkochte wimperserums in de Verenigde Status. Ook de GrandeMASCARA is een aanrader met verzorgende ingredienten. O.a. geliefd door celebrity Hilary Duff, die de mascara en het wimperserum is gaan gebruiken na gestopt te zijn met wimperextensions.

3. Heb geduld

De wimpers hebben een groeicyclus. Dit betekent dat ze een beperkte levensduur hebben, de wimpers vallen na verloop van tijd uit en er groeit weer een nieuw wimperhaartje. De wimpercyclus duurt 12 weken. Heb daarom geduld, het duurt eventjes voordat ieder wimperhaartje uit is gevallen en is vervangen door een nieuwe wimperhaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven