Collageen…. (met kortingscode)

Als huidtherapeut met grondige expertise en uitgebreid onderzoek, ben ik verheugd om aan te kondigen dat ik een hoogwaardig collageen supplement heb gevonden dat speciaal is samengesteld voor een gezonde en stralende huid.

Collageen speelt een essentiële rol in het behoud van de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Met dit zorgvuldig geselecteerde supplement bied ik jou een krachtig hulpmiddel om de natuurlijke collageenproductie te ondersteunen en te stimuleren, wat resulteert in een verjongde en jeugdig uitziende huid.

Dit collageen supplement vormt een waardevolle aanvulling op mijn holistische benadering van huidverzorging en hormonale balans. Het is een product waar ik zelf volledig achter sta en ik kan niet wachten om de positieve resultaten met jullie te delen.

SMART COLLAGEN SHOT

Een superieure gepatenteerde collageen shot met 10g hoogwaardige hydrolysaat en 91% opname capaciteit voor intense ANTI-AGING van de huid, haar & nagels.

SMART COLLAGEN SHOT 10g

Geniet van 10% korting bij het ingeven van de code: PROMOKAROLINE10 De code geef je in op het einde bij de afrekening in het vakje: promocode toevoegen. (je kan deze code iedere bestelling opnieuw gebruiken)

promocode: PROMOKAROLINE10

WAT IS HET?

 • 30 shots x 10 g
 • Wetenschappelijk onderbouwd mét klinische studies
 • hoogst gedoseerd
 • 10g gehydrolyseerd collageen
 • 91% absorptie
 • geen suikers
 • 0% zoetstoffen
 • keratine precursoren
 • Belgische productie.
 • Gevalideerd door onze experten. 

Zoals jullie weten werken wij natuurlijk niet met ‘tovermiddeltjes’ en willen we dat de opname beter verloopt. Een overbelaste lever maakt het moeilijk om eiwitten natuurlijk te metaboliseren. Gezien collageen peptides een gehydrolyseerde eiwitstructuur bevat, staat een zuivere lever garant voor 91% absorptie capaciteit van de shot en dus sneller resultaat op korte termijn. Daarom verzorg ook je lever om te kunnen stralen aan de buitenkant. Bekijk alvast deze gratis masterclasses!


Waarom collageen suppletie belangrijk is:

Een gezonde, stralende huid is iets waar velen van ons naar streven. We gebruiken talloze crèmes, lotions en serums om onze huid te voeden en te beschermen, we zorgen ook voor onze binnenkant met gezonde voeding….. maar er is meer…het antwoord ligt in collageen, een essentieel eiwit dat van nature in onze huid voorkomt. Waarom kan het nemen van een collageensupplement een cruciale rol spelen bij het bereiken en behouden van een gezonde, stralende huid?

 1. Collageen en huidelasticiteit: Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke collageenproductie van ons lichaam af, waardoor de huid geleidelijk aan zijn elasticiteit verliest. Het nemen van een collageensupplement kan helpen dit tekort aan te vullen en de huidelasticiteit te verbeteren, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid er jeugdiger uitziet.
 2. Hydratatie en collageen: Een goed gehydrateerde huid is essentieel voor een gezonde uitstraling. Collageen speelt een cruciale rol bij het vasthouden van vocht in de huidcellen. Door het nemen van een collageensupplement kan de hydratatie van de huid worden verbeterd, waardoor droogheid en schilfering verminderen en de huid een gezonde, stralende gloed krijgt.
 3. Huidherstel en collageen: Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende stressoren, zoals zonlicht, vervuiling en vrije radicalen. Collageen speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van het herstelproces van de huid en het tegengaan van schade. Door het nemen van een collageensupplement kun je de regeneratie van huidcellen stimuleren en het herstelproces versnellen, waardoor de huid er gezonder en stralender uitziet.
 4. Andere voordelen van collageen: Naast het bevorderen van een stralende huid, biedt collageen suppletie ook andere voordelen. Het kan de gezondheid van nagels en haar verbeteren, gewrichten ondersteunen en de botdichtheid versterken. Het is een veelzijdig supplement dat niet alleen je uiterlijke schoonheid, maar ook je algehele gezondheid ten goede komt.

Conclusie: Collageen suppletie kan een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Door de stevigheid, elasticiteit, hydratatie en herstel van de huid te bevorderen, kan collageen helpen om een gezonde, stralende huid te bereiken en te behouden. Kies voor een kwalitatief hoogwaardig collageensupplement en maak het een essentieel onderdeel van je schoonheidsregime. Ontdek zelf de voordelen van collageen en geniet van een huid die straalt van gezondheid en jeugdigheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven