Herstel na corona: Het verband tussen vrije radicalen, AMPK enzym, en energieherstel

Ik krijg momenteel heel wat klanten die corona hebben gehad en zich zo lang blijven moe voelen. In de nasleep van een corona-infectie ervaren velen die vermoeidheid, en dit kan worden toegeschreven aan de overproductie van vrije radicalen door het virus, wat het lichaam belemmert in de aanmaak van het cruciale AMPK enzym (Activated Proteïne Kinase). In deze blog zullen we ontdekken hoe we dit enzym kunnen activeren en het lichaam kunnen ondersteunen om weer energiek te worden.

Stap 1: Ontgifting met Lactoferrine

Om te beginnen is het essentieel ervoor te zorgen dat het lichaam vrij is van het virus. Lactoferrine, in een hooggedoseerde vorm van 2700 mg per dag gedurende 14 dagen (Lactoferrine hier), biedt een krachtige ondersteuning bij het zuiveren van het lichaam.

Stap 2: Virusreplicatie tegenhouden met Astragalus en Groene Thee Extract

Na ontgiften is het tijd om de virusreplicatie te stoppen. Gedurende een maand raad ik Astragalus (Astragalus hier) en Groene Thee Extract (Groene Thee hier) te gebruiken. Deze combinatie biedt een effectieve barrière tegen verdere verspreiding van het virus.

Voedingsstoffen voor Herstel

Een gezond dieet is van vitaal belang. Een menu rijk aan gevarieerde groenten en fruit, aangevuld met dagelijkse doses van 1000 mg Vitamine C-Ascorbaat, 3000 IE Vitamine D3, en 800 IE Vitamine E, zorgt voor antioxidanten die vrije radicalen neutraliseren. Wil je meer recepten en ideetjes? Bekijk dan zeker het E-book Gezonde gerechten en het e-book Hormonen (122 pagina’s)

Stap 3: Activering van het AMPK Enzym

Nu het lichaam gezuiverd is, is het tijd om het AMPK enzym te activeren. Dit enzym speelt een cruciale rol bij het reguleren van de energiebalans. Stimuleer het met PQQ Meta Plus (PQQ Meta Plus hier), dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd. Het Jiaogulan kruid in dit supplement, ook bekend als het onsterfelijkheidskruid, ondersteunt het AMPK enzym, terwijl Ubiquinol zorgt voor bescherming van het mitochondriaal membraan en energieproductie.

Ondersteuning met Supplementen en Exclusieve Korting!

Vul de behandeling aan met Vitamine C (Vitamine C hier), Omega 3 (Omega 3 hier) , en Vitamine D3+K2 (Eqology hier).

Als lezer van deze blog krijgt u een exclusieve korting van 5% + 10% op alle producten bij uw bestelling bij bonusan EN 25% korting op de producten van eqology! Wil je graag deze korting ontvangen? Stuur me dan even een bericht!

Bloedtest voor Zekerheid

Twijfel je of er toch iets meer aan de hand is? Ga tijdig naar je arts, Of laat een bloedtest afnemen zoals de Fidlab bloedtest, die je [hier] kan aanvragen.

Deze holistische benadering, geleid door gezonde voeding, wetenschappelijk onderbouwde supplementen, en indien nodig, een bloedtest, is ontworpen om u te ondersteunen op uw pad naar herstel na corona. Zet deze fase voort totdat u zich werkelijk beter voelt en geniet van een hernieuwde energie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven