Karoline Van de Mergel


Praktijk huid en permanente ontharing
Online programma’s i.v.m. Hormonen, afslanken, huid
Academie voor professionals

Wil jij een jonge, gezonde en stralende huid?

Je kan bij mij terecht: In de praktijk voor behandelingen m.b.t. huidverjonging, huidverbetering en permanente ontharing. In de online programma’s: Herstel je hormonen en Van suiker- naar vetverbrander. Ben jij een ondernemer die haar skills en kennis wil uitbreiden dan kan je terecht in de academie voor professionals.


In de praktijk Beautyfulskin kan je behandelingen terugvinden die zich vooral richten op huidverjonging, huidverbetering en permanente ontharing.

Een online platform met verschillende cursussen en programma’s: O.a. Ga van suiker-naar vetverbrander, herstel je jouw hormonen en voeding en jouw huidprobleem.

De academie voor professionals richt zich op de ondernemer in de huidzorg, beauty en lifestyle sector. Er worden gerichte verschillende online cursussen aangeboden.


“You understand how important to keep your skin healthy. Where the skin glows, energy flows! ”


Wat kan ik voor je doen?

Wil je een gezonde en stralende huid, iets doen aan de huidveroudering, heb jij interesse in een gezonde levensstijl & een hormonale balans of heb je een eigen praktijk in de huidzorg?

Een gezond en stralend lichaam is het resultaat van gezonde voeding, beweging, jouw mindset, werkzame producten, supplementen en verzorging.

Ik bied zowel behandelingen in mijn eigen praktijk, als persoonlijke coaching aan. Alsook kan je een aantal online cursussen en e-books terugvinden om jouw doel sneller te behalen.
Voor de professionals worden er verdiepingscursussen aangeboden in de academie zodat ook zij jou kunnen helpen schitteren en stralen.


Wat zeggen anderen?


Schitter & straal

op elke leeftijd

Inspiratiemails

In mijn inspiratiemails geef ik tips, inzichten en deel ik handige weetjes. Vul hieronder je gegevens in ontvang de inspiratie maandelijks in je inbox!


Winkelwagen
Scroll naar boven