Hoe Full Spectrum Olie (omega 3) en Vitamine D3+K2 bestellen?

Full Spectrum olie

3 à 4 x per week vis eten en Eqology Full Spectrum Olie gebruiken, daar wordt jouw lichaam blij van!

Ik adviseer de Full Spectrum Olie van Eqology dagelijks in mijn praktijk. Waarom? Deze Full Spectrum Olie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste Full Spectrum Olie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 • betere slaap
 • betere concentratie
 • betere opname vitamines/mineralen
 • betere sportprestaties
 • mooiere huid/haar conditie
 • minder stemmingswisselingen
 • en sterker immuunsysteem

Vitamine K2 + D3

Een anti- aging-vitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam dagelijks minstens 180 microgram nodig heeft voor maximale positieve effecten. K2+D3 bevat daarom 200 mcg, en 40 mcg vitamine D3 in iedere dagelijkse dosering in de vorm van 1 capsule.

Vitamine K 2 : De verjongings-vitamine! Verhoogt de elasticiteit van de bloedvaten en de huid. Transport van Calcium naar de botten.

Vitamine D3 : Werkt altijd samen met K2, is verantwoordelijk voor de absorptie van Calcium, zorgt voor de opbouw van je immuniteit, speelt een belangrijke rol bij de hersenfuncties en vetverbranding.

In de filmpjes hieronder wordt duidelijk weergegeven naar het belang van de inname van vitamine K2 en D3


  Waarom abonnementsvorm?

  De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen. 

  Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, easy peasy. Geen omkijken meer naar.

  En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 6 maanden gemakkelijk zelf opzeggen. 

  Meten is weten

  Zoals ook in het filmpje van Eqology te zien is, is het mogelijk om de verhouding omega-3 en omega-6 in je bloed te testen. Deze test doe je voordat je start met de Eqology Arctic visolie als nul-meting*. Na 4 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en je zult aantoonbaar de verbetering zien.

  Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd. 

  *Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 1:3 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug. 

  Meer informatie met bijhorende video kan je hier onder vinden


  Winkelwagen
  Scroll naar boven