we all love

COLLAGEN

Eqology Collagen Booster

Een collageenkuur zorgt voor een verbeterde gezondheid en de conditie van huid, haar en nagels.

Makkelijk in gebruik: 1 flesje per dag. Je hoeft niets te mengen met shakes of te blenden met andere ingrediënten.

Eqology Collageen Booster

COLLAGEN BOOSTER – FOR WHEN IT MATTERS THE MOST

Van deze 10-daagse, vloeibare Collagen Booster-kuur is klinisch bewezen dat het al na 7 dagen rimpels tegengaat en ervoor zorgt dat de huid beter vocht vasthoudt. Het bestaat uit het meest pure en milieuvriendelijke, MSC-gecertificeerde mariene collageen, in combinatie met ingrediënten die bij kunnen dragen aan een gezondere huid, meer haargroei en soepelere gewrichten.


Als je Eqology Collagen Booster 7 dagen achter elkaar inneemt, kan dit de huidhydratie met 22,6% verbeteren.*


*Op basis van een instrumenteel onderzoek met 30 deelnemers die de Eqology Collagen Booster met hyaluronzuur+ innamen in plaats van Collagen Booster met standaard hyaluronzuur.


Collageen booster

De unieke formule van Collagen Booster bevat ook hyaluronzuur, een van nature in onze eigen huid voorkomende, waterbindende molecule. Naarmate we ouder worden, daalt het hyaluronzuurgehalte in onze huid. Het helpt de cellen gehydrateerd te houden en versterkt de signaalfunctie van en onderlinge communicatie tussen cellen. Zo blijft de huidbarrière beter intact.  Zonder goed functionerende huidbarrière zou het water in je lichaam ontsnappen en verdampen, waardoor jij en je huid uitgedroogd achterblijven. Hyaluronzuur helpt in feite de huid gezond en jong te houden.

Het extra ingrediënt astaxanthine is een krachtige antioxidant, ook wel bekend als een carotenoïde (geel, oranje en rood pigment dat wordt opgewekt door planten, algen en bacteriën). Het kan de hydratatie verbeteren, de huid beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke zonnestraling, en kan bijdragen aan de werking van het immuunsysteem.

In vergelijking met andere soorten collageenproducten, die bedoeld zijn voor dagelijkse inname, is de Collagen Booster een 10-daagse kuur, waarvan klinisch is bewezen dat het al na 7 dagen zichtbaar resultaat oplevert.

Wat is de Eqology Collageen Booster?

Een 10-daagse, vloeibare Collagen Booster-kuur met MSC-gecertificeerd marien collageen, hyaluronzuur+ en astaxanthine, met een heerlijke Arctische bessensmaak.

Van Eqology Collagen Booster is klinisch vastgesteld dat het de huidhydratatie verbetert en al na 7 dagen resultaten levert. Het draagt bij aan het stevig houden en hydrateren van de huid, maar het beschermt ook de huidbarrière, waardoor de huid er mooier uitziet en voller aanvoelt, en rimpels minder diep worden.

  • Bevat hyaluronzuur+. Hyaluronzuur is een van nature in de huid voorkomende, waterbindende molecule. Het kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden, waardoor de huid gehydrateerd blijft en er vol uitziet.
  • Bevat astaxanthine, een krachtige antioxidant, ook wel bekend als een carotenoïde, om de huid tegen vrije radicalen te beschermen en de werking van het immuunsysteem te bevorderen.
  • Bevat geen toegevoegde cafeïne of suikers voor meer energie. Dit product kan je collageenaanmaak verbeteren.

Vaak gevraagd.

Winkelwagen
Scroll naar boven