Tot 40% minder suikeropname

Ondersteund door wetenschap en met meer dan 10 humane studies, staat dit innovatieve product op het punt om onze gezondheid te transformeren .

De GLH-2 Stabiliser van Insentials is een revolutionaire gepatenteerde & genotificeerde formule voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel met sterke hongerstillende eigenschappen.

Op gewicht blijven doe je niet door te diëten of hormonen (injecties, ampullen) te gaan beïnvloeden, wel door je metabolisme te verhogen en je microbioom te optimaliseren.

Je metabolisme verhogen kan eenvoudigweg door je vetverbranding te stimuleren en suikerverbranding te beperken.

Vandaar de interessante werking van het GLH-2 Stabiliser nutriënt. Het blokkeert je suikerverbranding tot wel 40%, om sneller over te gaan naar natuurlijke vetverbranding.

De Insentials Detox Boost werkt dus niet in op de blokkering van je voedingsinname zoals de GLH-2 Stabiliser, maar stimuleert je lichaamseigen levercellen. Het is dus zeer complementair om beide te combineren gezien de receptoren op je levercellen als eerste insulineresistent worden.

De Insentials Fat Burner van Insentials werkt enerzijds op je opgeslagen vetten en anderzijds op de inname van vetten uit de voeding. Het werkt dus niet in op je koolhydraat- en suikerinname zoals de GLH-2 Stabiliser.

Dit is niet enkel interessant voor een gezond gewicht maar ook om allerlei ontstekingen te vermijden in je lichaam.

Belgische productie. Gevalideerd door experten.  Doeltreffendheid bewezen in 10 humane, wetenschappelijke studies.

Metabolic GLH-2 Pack

De complete 360° aanpak:

1. Insentials Detox Boost: Lipoglutathox™ is het key-antioxidant om je lever te zuiveren. Dit werkt ter hoogte van je opgeslagen suikers in de lever.

2. Insentials Fat Burner: bevat een unieke gepatenteerde & genotificeerde Lipochrome™ blend met onder andere groene thee, lipase, l-carnitine, fucus en chroom. Dit stimuleert je vetmetabolisme. 

3. Insentials GLH-2 Stabiliser: een revolutionaire gepatenteerde & genotificeerde formule voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel en langere verzadiging.

De voordelen van de Metabolic GLH-2 PACK: Dit gaat over een aanpassing van je levensstijl op lange termijn. 

 • Lange termijn, elke dag inname is mogelijk, zonder neveneffecten
 • Ondersteunt je verzadigingsgevoel
 • Vermindert suikerdrang
 • Geen jojo-effect
 • Sterkere darmflora
 • Vitaler en energieker
 • Je lichaam gaat sneller naar vetverbranding
 • Geen verlies van spiermassa, enkel vetweefsel
 • Werkt zowel op de inname van je voeding (vetten & koolhydraten) alsook de opgeslagen oudere vetlagen op heupen, billen, bovenarmen en buik
 • Draagt niet enkel bij tot gewichtsverlies maar een algemene ontgifting van je lichaam door natuurlijke celregeneratie van je lever
 • Werkt niet in op je hormonen, het is veilig en natuurlijk, in tegenstelling tot injecties, shots of ampules
 • Verhoogt je metabolisme: je lichaam werkt weer als een kacheltje

Combineer FAT BURNER (1x ‘s morgens), met de GLH-2 STABILISER (1x bij de hoofdmaaltijd) en de Insentials DETOX BOOST (1x ‘s avonds) voor optimalisatie van je suiker- en vetmetabolisme. Denk aan een volledige wetenschappelijke aanpak. Shop nu het Metabolic GLH-2 Pack en geniet van 10% korting met de kortingscode PROMOKAROLINE10.

Wat zijn de voordelen van de GLH-2 Stabiliser?

1. Minder cravings door een stabiele bloedsuikerspiegel: doordat de GLH-2 Stabiliser de opname van suikers voor 40% verhindert, blijft je bloedsuikerspiegel stabiel. Op die manier ervaar je instant minder cravings.

2. Langdurige verzadiging na je maaltijd: de vertering van koolhydraten wordt geblokkeerd waardoor onverteerde suikerdeeltjes in je darmen terechtkomen. Dat zorgt voor een stijging van het GLP1-hormoon waardoor je langer verzadigd bent.

3. Betere kwaliteit van je darmflora: onverteerde suikerdeeltjes in de darmen werken als prebiotica voor ons lichaam.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven